HUDENS EKOSYSTEM

FRAMTIDENS HUDVÅRD

SYFTE

Love me Tender Organics har som syfte att skapa innovativa hudvårdsprodukter med hjälp av det senaste inom hudvårds-forskningen.  Produkterna innehåller  obehandlade råvaror som har en bättre verkan och tas upp mer effektivt av huden. Genom att plocka ut det finaste ur naturen och använda vetenskapens senaste rön producerar Love me Tender Organics en fungerande hudvård som reparerar, balanserar, bygger upp, skyddar och tillför näring.

ETIK

Naturen och djuren är lika viktiga som du och jag. Love me Tender Organics använder inte ingredienser från den petrokemiska industrin (mineralolja). Innehållet har 100% vegetabiliskt ursprung varav en stor andel kommer från ekologiska odlingar. Ingredienserna i Love me Tender Organics har inte testats på djur, innehåller inte animaliska ingredienser eller biprodukter och är 100% vegan.

ERFARENHET

"I mitt arbete som ekologisk hudvårdsterapeut jobbar jag dagligen med huden och med den erfarenheten har jag designat hudvård utifrån de behov som jag har sett. Idag har många torr, skör och obalanserad hud. Därför har jag tagit fram hudvårdsprodukter med egenskaper som är nödvändiga för att hjälpa och stödja hudens förmåga att själv skapa balans."

Dragana M Toro Grundare - Ekologisk Hudvårdsterapeut

EKOLOGISKT

FRI FRÅN: Syntetiska färg-, konserverings- och doftämnen samt alkohol.

FÖR DIG - FÖR DJUREN - FÖR NATUREN

SVENSKTILLVERKAT

Love me Tender Organics har sitt säte och distribueras i Uppsala och tillverkas i Floby.

TRYGGHET

Love me Tender Organics® är registrerat hos Läkemedelsverket och EU:s kosmetikaportal, Cosmetic Products Notification Portal, CPNP.

Naturligt lyxigt - balanserar huden

Love me Tender Organics är ett ekologiskt, innovativt hudvårdsmärke med en komplett och resultatinriktad hudvård. Med näringsrika och en hög koncentration av aktiva och verksamma ämnen blir din hud mjuk och elastisk, stark och motståndskraftig. Love me Tender Organics produkter är milda och skonsamma och strävar efter att ge huden balans. Tack vare sin höga koncentraton av livskraftiga ämnen från naturen är produkterna mycket dryga.