LOVE ME TENDER ORGANICS®

Våren 2016 registrerades Love me Tender Organics@ hudvårdsserie som är framtagen av Dragana M Toro, ekologisk hudvårdsterapeut och produktutvecklare. Med kombinationen av kunnande och sitt intresse för huden har hon noggrannt valt ut råvaror av oljor och växter i naturen för att designa produkter som stödjer hudens egna funktion. Love me Tender Organics® är svensktillverkat och distrubieras i Uppsala på Love me Tender Ekocenter.

FILOSOFI

Love me Tender Organics® grundidé är att bevara harmonin i samspelet mellan människa och miljö. Produkterna ska stödja hudens egna ekosystem. Innehållet har 100% vegetabiliskt ursprung varav en stor andel kommer från ekologiska odlingar. Love me Tender Organics® använder inte ingredienser från den petrokemiska industrin (mineralolja). 

SYFTE

Love me Tender Organics® har som syfte att plocka ut det finaste i naturen och skapa en fungerande hudvård som reparerar, balanserar, bygger upp, skyddar och tillför näring till huden. Produkterna innehåller till stor del obehandlade råvaror som har en bättre verkan och tas upp mer effektivt av huden.

ETIK

Produkterna från Love me Tender Organics® är ekologiska och 100% vegan.  De innehåller inte animaliska ingredienser eller biprodukter och har inte testats på djur.

Naturen och djuren är lika viktiga som du och jag.